Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ غلامرضا مرحبا روز یکشنبه در بازدید از کارگاه های گلیم بافی روستای عنبران آستارا اظهار کرد: بیش از ۷۰۰ گلیم باف در این روستا به هنر گلیم بافی مشغول هستند و این هنر از سال های گذشته سینه به سینه به نسل امروز انتقال یافته و اعتبار حمایت از گلیم عنبران در قالب تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان تصویب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در روزهای گذشته ۲ میلیارد ریال اعتبار در قالب طرح پشتیبان، به گلیم بافان عنبران پرداخت شد و بازاریابی تولیدات صنایع دستی باید مد نظر قرار گیرد و ثبت ملی گلیم روستای عنبران آستارا در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: گلیم روستای عنبران قابلیت صادرات به کشورهای خارجی را دارد و هنرمندان این عرصه برای تامین مواد اولیه گلیم با مشکلاتی مواجه هستند و علاوه بر گلیم، محصولات سفالی و نازک کاری روی چوب هم در روستای عنبران تولید می شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا نیز در این بازدید گفت: ۲۵۰ هنرمند صنایع دستی بیمه هستند و برندسازی گلیم عنبران، توسعه سازمان مردم ‌نهاد با هدف تولید کیفی و ایجاد بازار صنایع دستی در بازار قدیم میوه و تره بار در دستور کار است.

پردل امیری نژاد افزود: شناسایی هنرمندان جوان صنایع دستی آغاز شده است و فعالان این حوزه برای بهره مندی از تسهیلات و عضویت در شرکت تعاونی، به این اداره مراجعه و مدارک ارائه کنند.

روستای عنبران آستارا در ورودی این شهر از سوی اردبیل، به عنوان مهد گلیم آستارا شهرت دارد و بیش از ۷۰۰ گلیم باف در آن به این صنعت و هنر مشغول هستند.

بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

برچسب‌ها گردشگری آستارا روستائیان صنایع دستی توسعه ایران جهش تولید نماینده مجلس شورای اسلامی توسعه روستایی اعتبارات اعتبار پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری آستارا روستائیان گردشگری آستارا روستائیان صنایع دستی توسعه ایران جهش تولید نماینده مجلس شورای اسلامی توسعه روستایی اعتبارات اعتبار اخبار کنکور روستای عنبران صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۵۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه این استان در صنعت گردشگری در کشور مطرح است، افزود: بیش از ۸۵ نوع صنایع‌دستی توسط صنعتگران و هنرمندان ما در فارس تولید می‌شود.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه رونمایی  از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو  گفت: چنانچه صنایع‌دستی در زنجیره ارزش قرار گیرد و مسئله صادرات آن پیش‌بینی شود، می‌تواند بسیار کمک‌کننده به نسل‌های بعدی که ادامه‌دهنده هنر پدران و مادران خود باشند.

وی با مثبت ارزیابی کردن معرفی توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف در نمایشگاه اکسپو ایران گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای نمایش تلاش‌هایی است که در حوزه اقتصادی طی دو سال گذشته در فارس انجام ‌شده تا مورد استفاده و ملاحظه شرکت‌کنندگان قرار گیرد.

استاندار فارس ادامه داد: طی دو روز گذشته ۶۴ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذارانی از ایران و خارج از کشور انجام‌شده و امید است قراردادهای آن‌ها به‌زودی منعقد شود.

ایمانیه با اشاره به تکلیف قانونی فارس از نظر وزارت کشور در باب دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی و فولاد، گفت: زنجیره ارزش گندم و حلزون از جمله این تکلیف‌هاست که به‌عنوان ‌مثال حلزون استفاده دارویی برای لوازم‌آرایشی، بهداشتی و استفاده خوراکی برای غیر ایرانی‌ها خواهد داشت.

استاندار فارس همچنین به رونمایی از یک سامانه هوشمند بازاریابی مربوط به صادرات فارس در این نمایشگاه هم اشاره کرد و گفت: مذاکرات اولیه با اتاق‌های بازرگانی ایران و کشورهای دیگر انجام‌شده و امید در آینده‌ای نزدیک سایر اتاق‌های بازرگانی هم به این سامانه بپیوندند.

امروز، طی مراسمی که در غرفه استان فارس در نمایشگاه اکسپو ایران با حضور استاندار فارس و تنی چند از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد از کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس، کمپین کرامت مثلت نور با رویکرد گردشگری مذهبی بین سه استان فارس، خراسان رضوی و قم، همچنین کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس